Disclaimer

De jubileumwebsite Twintig jaar Zwolle-Meeden-Eemshaven is een subsite van HoogspanningsNet, www.hoogspanningsnet.comHoogspanningsNet is een onafhankelijke website die zich tot doel stelt neutrale, hoogwaardige informatie over het Nederlandse en Belgische elektriciteitsnet aan te bieden en een platform te zijn voor iedereen (professional of hobbyist) met grootschalig elektriciteitstransport als interesse. Het doel van deze subsite is het delen van herinneringen, verhalen en beeldmateriaal rondom de aanleg en aanwezigheid van de hoogspanningsverbinding Zwolle-Meeden-Eemshaven. Er wordt geen enkel ander doel nagestreefd. Aan informatie op deze subsite kunnen geen rechten worden ontleend.

HoogspanningsNet aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor gevolgen voortvloeiend uit eventuele onjuiste informatie op deze subsite. 

Content, zoals dat is aangeleverd door mensen die een verhaal of herinnering willen delen, blijft te allen tijde volledig eigendom van deze inzenders. Instuurders geven door het inzenden van content slechts toestemming voor het hier openbaar mogen tonen van hun verhaal, foto of herinnering, maar verder voor niets anders. Het delen van deze herinneringen mag gerust door er naartoe te verwijzen, te linken of door de likebuttons te gebruiken, maar het integraal overnemen van content hebben we liever niet. Link er gewoon naartoe, dan is het allemaal in orde.  

Deze site gebruikt geen cookies.
IP-nummers worden niet gelogd. 
Deze site gebruikt geen Google Analytics voor webstatistieken, maar slechts de teller in het CMS. 
Deze site is advertentievrij. U kunt de adblocker gerust aan laten staan, het uitzicht wordt er niet anders van en niemand wordt daardoor benadeeld.

Deze site verwijst op een aantal plekken door naar andere websites. HoogspanningsNet is niet verantwoordelijk voor beschikbaarheid, juistheid of inhoudelijke correctheid van enig externe site waar naar verwezen wordt. 

De inhoud van deze site is geschikt voor alle leeftijden. Er wordt geen informatie verstrekt over personen die een verhaal of herinnering in hebben gestuurd.

Het beheer van de site wordt verricht op vrijwillige basis en de aard van de site is zodanig dat we niet kunnen of willen garanderen dat deze site en alles wat zich erop bevindt correct, altijd aanwezig of beschikbaar is. Als je een 404'tje krijgt, weet dan dat we hobbyisten zijn die hun best doen, maar niet álles kunnen. Bij vragen, neem dan contact op via het contactformulier en we staan je graag te woord met maatwerk omtrent je vraag, tip of suggestie.