Lees hier de afspraken waaraan inzenders van content en HoogspanningsNet zich wederzijds houden. Wie iets instuurt, geeft door die handeling aan akkoord te gaan.

Ingezonden materiaal kan bestaan uit tekst, verhalen, herinneringen, foto's, kaarten, afbeeldingen, informatie of diversen, hierna aan te duiden als content.

Wie content instuurt, verleent HoogspanningsNet toestemming om deze content voor onbepaalde tijd te mogen tonen op deze jubileumwebsite en/of in de prezi op de pagina ga mee op reis. HoogspanningsNet is niet verplicht om ingestuurde content te tonen. Ongeschikte content mag zonder opgave van reden worden geweerd. Tevens verklaart de inzender dat hij de auteursrechten heeft op de content wanneer het foto- of tekstmateriaal betreft. Voor oude folders of krantenartikelen is maatwerk nodig om te zien wat er kan, maar laat een vraag over dit aspect je er niet van weerhouden om toch contact op te nemen.

Content, gegevens of namen worden nooit doorverstrekt aan derde partijen. 
De enige eize site dient uitsluitend ter lering, vermaak en als herinneringenplek voor iedereen die Zwolle-Meeden-Eemshaven een warm hart toedraagt. Er is geen enkel ander doel. HoogspanningsNet kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal van content door kwaadwillenden die het zomaar van deze site kopiëren en het elders toepassen. Bekijk indien gewenst de disclaimer van deze jubileumsite.

HoogspanningsNet behoudt zich het recht voor om spelfouten te mogen verbeteren, tussenkopjes te mogen toevoegen als die ontbreken en om zinnen te mogen highlighten. Het plaatsen van een verhaal zal zo nauwkeurig mogelijk gebeuren conform de wens en/of aanlevering van de auteur. Het korte voorwoordje in vetgedrukte letters wordt door het sitebeheer geschreven. Verder wordt een verhaal zo min mogelijk aangeraakt. Overleg is mogelijk.

Content blijft eigendom van de persoon die het instuurt. Het staat iedere inzender vrij om op ieder moment en zonder opgave van reden te verzoeken zijn content van deze site te verwijderen.

Het sitebeheer bestaat uit hoogspanningsgeïnteresseerden: gewone mensen die er lol in hebben om meer te doen met hun gedeelde interesse. Aarzel niet om bij vragen of voor inlichtingen contact met ons op te nemen.
 

Terug naar het inzendformulier